Flyg till Dublin

Dublin är ett av de resmål som ligger på perfekt avstånd från Skandinavien vilket gör att det är enkelt att ta sig dit med flyg. Flyg är det bästa sättet att resa till Dublin från Sverige, Dublin ligger i Irland på ön Irland som är en av de brittiska öarna. Det går dagligen direktflyg till Dublin från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn vilket gör att det är väldigt enkelt och oftast billigt att flyga direkt till Dublin.

Billiga flyg till Dublin

Flera lågprisbolag flyger till Dublin, däribland både Ryanair och Norwegian. När du väljer ett lågprisbolag bör du dock tänka på att servicen inte alltid är 100% samtidigt som du kan behöva betala extra för tjänster som annars ingår i din flygbiljett, t ex incheckat bagage.

Om du är ute efter ett billigt flyg till Dublin så rekommenderar vi att du använder dig av sökmotorn Momondo. De söker nämligen igenom samtliga andra sidor med flygresor vilket gör att du garanterat hittar den billigaste flygresan till Dublin. Om du har köpt dina flygbiljetter och ännu inte har bokat hotell i Dublin så missa inte att kolla in vår sida om boende i Dublin.

Tåg till Dublin

Då Dublin som sagt ligger bland de brittiska öarna krävs det att du tar dig över eller under vattnet för att komma dit. Detta gör att det är svårt att resa dit med tåg även om det går. Samtidigt finns det i dagsläget ingen tjänst för att köpa tågbiljetter i olika länder i Europa vilket gör att vi fortsättningsvis rekommenderar att du flyger om du ska till Dublin.

Flyg Göteborg Dublin

Om du bor i Göteborg eller närliggande städer och vill flyga till Dublin så rekommenderar vi att du i första hand försöker hitta en flygresa från Landvetter till Dublin. Landvetter ligger strax utanför Göteborg och har dagligen avgångar till Dublin vilket gör att du enkelt kan flyga till Dublin för en weekend eller längre resa.

Flyg Stockholm Dublin

Från Stockholm och kringliggande städer är det enklast och billigast att flyga till Dublin från Arlanda. Arlanda är Stockholmsområdets största flygplats och har direktflyg till Dublin.

Flyg Köpenhamn Dublin

Om du bor i Skåne eller kringliggande län är det bästa flyget till Dublin att flyga från Köpenhamns flygplats Kastrup. Köpenhamns flygplats ligger bara en kort tågresa från Malmö men det är enkelt att ta tåget direkt från t ex Halmstad eller Karlskrona över Öresundsbron till Danmark.

Flyg bekvämt till Dublin

Det finns många nivåer av komfort när du reser till Dublin, det vanligaste är att flyga med något av de lågprisbolag som flyger till Dublin. Det du behöver kolla när du flyger med dessa är förutom bagage som vi nämnt ovan även om de flyger direkt till Dublin eller om de mellanlandar någonstans. En mellanlandning kan ta ett par timmar vilket gör att du förlorar viktig tid på din resa som du kan använda till att uppleva Dublin.

Det viktiga när du flyger är därför inte bara att titta på priset utan även titta på vad som ingår i resan. En del flygbolag serverar under resan till Dublin endast kaffe medan andra flygbolag serverar en lättare måltid. Men viktigast är troligtvis komfort på resan och där är det oftast utrymmet mellan stolsraderna som gör skillnad, mindre utrymme mellan raderna gör nämligen att flygbolagen får in fler passagerare vilket gör att de kan sänka priserna. För dig gör det dock skillnaden att du får mindre benutrymme vilket på ett flyg till Dublin som är rätt så kort främst påverkar dig om du har långa ben.

Om du önskar lite mer komfort under din resa finns det möjlighet på de flesta flygbolag att välja en lite dyrare biljett än Economy. Dessa biljetter ger dig oftast lite mer att äta samtidigt som du får gå på flygplanet i lugn och ro samt oftast får lite mer benutrymme.