Boende i Dublin

Dublin är för svenskar ett populärt resmål för en weekend vilket är väldigt förståeligt då det är en kort resväg dit och det finns mycket att se och göra. Det finns ett brett utbud av bra boenden i Dublin med allt från hotell till hostels, bed and breakfast och lägenheter. Antalet turister har de senaste åren ökat rejält vilket har lett till att även utbudet av bra boenden har ökat kraftigt. Det finns därför idag över 350 boenden att hyra in sig på mot 250 som det fanns när denna sida först skapades 2008.

Det område där flest antal hotell har tillkommit de senaste åren är Dublin Docklands. Detta område har många moderna hotell vilket är stor skillnad mot de hotell som ligger centralt i Dublin och ofta ses som nergångna med dålig kvalité.

Vart ska man bo i Dublin?

Alla har sina unika krav på boenden vilket gör att vi har valt att inte rekommendera och ge tips om några specifika boenden utan uppmanar dig istället att använda kartan nedan för att söka efter boenden i Dublin hos Booking.com. Du hittar boenden i Temple bar, Dublins centrum och i utkanten av staden, både billiga enkla boenden och mer lyxiga och dyra hotell med balkong.

Booking.com

Dublin har en liten stadskärna vilket och det är särskilt populärt att bo i barområdet Temple bar där många av de som är på weekend i Dublin väljer att bo. Du kommer inte behöva vara beroende av bil eller taxi vart du än bor i staden då det är lätt att ta sig runt till fots i Dublin.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *